preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest o početku nove školske godine

Autor: Administrator , 3. 9. 2020.

Dragi učenici i roditelji!

U ponedjeljak, 7. rujna 2020. g., počinje nova školska godina. Iskreno se radujemo početku školske godine i ponovnom susretu s učenicima!

Vodeći se uputama HZJZ-a i preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja, a uzimajući u obzir sigurnost učenika i učitelja, naša Škola je donijela odluku da ćemo realizirati školsku godinu po modelu A – nastava u školi.

Nastava za sve učenike počinje 7. rujna. Na nastavu ujutro dolaze učenici od 1. - 4. razreda, a poslijepodne dolaze učenici od 5. - 8. razreda. Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda dolaze u 8 sati, a učenici od 5. - 8. razreda dolaze u 13 sati. Učenici će imati sat sa svojim razrednikom u trajanju od 60 minuta kako bi preuzeli udžbenike (trebaju ponijeti školske torbe) te kako bi dobili upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 u školi.

Prijevoz učenika – putnika je organiziran.

Prijem prvaša će biti u ponedjeljak, 7. rujna,  u 9.30 na školskom igralištu. Učenici trebaju doći u pratnji samo jednoga roditelja/pratitelja. Roditelji/pratitelji su dužni nositi zaštitne maske te održavati propisani međusobni razmak. Nakon prozivke učenici će sa svojim učiteljima ići u svoj razred kako bi se upoznali i preuzeli svoje udžbenike. Predviđeni boravak učenika – prvaša u školi  je 60 minuta.


U PŠ Rogotin se prvi dan nastave u ovoj školskoj godini organizira na sljedeći način:

  • 1.razred – 8.00 (ove godine ne organiziramo uobičajeni prijem prvaša zbog specifične situacije te će prijem biti u Rogotinu)
  • 2.razred – 8.00
  • 3.razred – 8.30
  • 4.razred – 13.00

Protokol o detaljnim uputama o organizaciji rada u školi bit će pravodobno objavljen na web- stranici škole.

Zahvaljujemo vam na suradnji, trudu i strpljenju u prošloj školskoj godini i nadamo se uspješnoj suradnji i u ovoj. Poduzimamo sve mjere da boravak naših učenika u našoj Školi bude siguran i nadamo se da ćemo uz zajednički trud uspjeti to i ostvariti.

Želimo vam puno uspjeha u novoj školskoj godini!

Tihana Pažin, ravnateljica
Oglasna ploča

 

 

 

 

       KALENDAR


 PREDMETNA NASTAVA

 RAZREDNA NASTAVA

Godišnji plan i program

 

 

OŠ"Vladimir Nazor" Ploče GPP rada

 

Školski kurikulum

 

OŠ "Vladimir Nazor" Ploče

 

Statut Škole

Kućni red škole

Anketa
S obzirom da radimo u posebnim uvjetima, ocijenite rad i napore škole u organizaciji rada i nastave!


Edukacija


 

  

 

UstanoveBrojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2010.

Ukupno: 592716
Ovaj mjesec: 381
Ovaj tjedan: 700
Danas: 2
CMS za škole logo
Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče / Tina Ujevića 3, HR-20340 Ploče / os-vnazor-ploce.skole.hr / ured@os-vnazor-ploce.skole.hr
preskoči na navigaciju