preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče

 > Naslovnica
Vijesti

„Edukacijom protiv nasilja“

Autor: Administrator , 17. 12. 2020.

Naši šestaši, pod vodstvom svojih razrednica Ivane Pudar Pećar, Maje Šakić i Maje Šiljeg-Talajić,  su sudionici projekta „Edukacijom protiv nasilja“ te su obilježili Svjetski dan prevencije nasilja nad djecom na način prilagođen izmijenjenim uvjetima rada zbog Covid-19.

Opći cilj koji se želi ostvariti provedbom ovoga projekta je smanjenje svih pojavnih oblika nasilja nad i među djecom i mladima.

Prioritetno područje ovoga projekta je prevencija nasilja među djecom (podrška nenasilnom rješavanju sukoba među djecom, edukacije o prihvaćanju različitosti među djecom i dr.).

Projekti usmjereni na prevenciju nasilja najčešće se provode u velikim gradovima zbog dostupnosti brojnih sadržaja i većih mogućnosti provedbe uključujući različite načine i metode educiranja djece o sveprisutnosti problema nasilja među djecom i mladima. Vrlo je važno o problematici nasilja educirati i djecu u manjim gradovima. Naša škola se kao partner pridružila udruzi „Leptirići“ovome projektu koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva  za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a koji će se provoditi do veljače 2021. g.

Opći cilj koji se želi ostvariti provedbom ovoga projekta je smanjenje svih pojavnih oblika nasilja nad i među djecom i mladima.
Oglasna ploča

 

 

 

 

       KALENDAR


 PREDMETNA NASTAVA

 RAZREDNA NASTAVA

Godišnji plan i program

 

 

OŠ"Vladimir Nazor" Ploče GPP rada

 

Školski kurikulum

 

OŠ "Vladimir Nazor" Ploče

 

Statut Škole

Kućni red škole

Anketa
S obzirom da radimo u posebnim uvjetima, ocijenite rad i napore škole u organizaciji rada i nastave!


Edukacija


 

  

 

UstanoveBrojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2010.

Ukupno: 601371
Ovaj mjesec: 2308
Ovaj tjedan: 1527
Danas: 130
CMS za škole logo
Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče / Tina Ujevića 3, HR-20340 Ploče / os-vnazor-ploce.skole.hr / ured@os-vnazor-ploce.skole.hr
preskoči na navigaciju