preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče

 > Naslovnica
Vijesti

„Europa je naš dom“

Autor: Administrator , 17. 12. 2020.

Osmi razredi, pod vodstvom svojih razrednica, Marine Burđelez i Monike Bušurelo i potporu učiteljice iz Informatike Done Prović, sudjeluju u projektu „Europa je naš dom“. Projekt je pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova, a suradnici smo Udruzi „Leptirići“.

Opći cilj koji se želi ostvariti provedbom ovoga projekta je informiranje djece i mladih o EU, članstvu RH u EU, institucijama EU, predsjedanju Vijećem EU, zajedničkim politikama o kojima se na razini EU raspravlja i odlučuje, donesenim odlukama koje utječu na svakodnevni život, kvalitetu života, jednake mogućnosti i ravnopravnost građana, informiranje o pravima i obvezama koji proizlaze iz članstva RH u EU te prednostima koje članstvo pruža hrvatskim građanima, posebice mladima, i to organizacijom i provedbom predavanja, edukacija, radionica, kvizova znanja i sličnih aktivnosti kojima se informiraju djeca i mladi o EU i članstvu RH u Uniji, kao i o predsjedanju Vijećem EU.

Učenici su u sklopu ovoga projekta obilježili Međunarodni dan ljudskih prava kroz igre u sportskoj dvorani koje je organizirao učitelj TZK Frano Božić.
Oglasna ploča

 

 

 

 

       KALENDAR


 PREDMETNA NASTAVA

 RAZREDNA NASTAVA

Godišnji plan i program

 

 

OŠ"Vladimir Nazor" Ploče GPP rada

 

Školski kurikulum

 

OŠ "Vladimir Nazor" Ploče

 

Statut Škole

Kućni red škole

Anketa
S obzirom da radimo u posebnim uvjetima, ocijenite rad i napore škole u organizaciji rada i nastave!


Edukacija


 

  

 

UstanoveBrojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2010.

Ukupno: 601379
Ovaj mjesec: 2316
Ovaj tjedan: 1535
Danas: 138
CMS za škole logo
Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče / Tina Ujevića 3, HR-20340 Ploče / os-vnazor-ploce.skole.hr / ured@os-vnazor-ploce.skole.hr
preskoči na navigaciju