preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA UČENIKA OD 1. DO 4. RAZREDA U SVEZI ORGANIZACIJE NASTAVE OD 11. SVIBNJA 2020.

Autor: Administrator , 3. 5. 2020.

Poštovani roditelji učenika od 1. do  4. razreda!


Kao što ste već vjerovatno čuli u medijima, od 11. svibnja trebale bi se ponovno otvoriti škole za učenike od 1. do 4. razreda.

Epidemiološka situacija i preporuke još ne dozvoljavaju da se redovna nastava organizira za sve, nego će se organizirati samo u iznimnim slučajevima za djecu koja moraju ispunjavati sve uvjete prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a to su:

  1. Oba roditelja su zaposlena i nemaju mogućnost drugačijeg zbrinjavanja djeteta u vrijeme dok su na poslu;
  2. Dijete nema kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencije, veća tjelesna/motorička oštećenja)
  3. Niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencije, veća tjelesna/motorička oštećenja)
  4. Niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nisu u samoizolaciji ili karanteni i nisu u povećanom riziku od zaraze COVID-19.
  5. Dijete nema povišenu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili druge simptome bolesti poput prehlade ili gripe.

Ako roditelji žele da njihovo dijete dolazi na nastavu (s tim da dijete ispunjava sve gore navedene uvjete), oba roditelja MORAJU POTPISATI PISANU IZJAVU kojom s odgovornošću jamče da su ispunjeni svi gore navedeni uvjeti, te da će se ono u školi pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera koje se odnose na boravak djeteta u školi. Ukoliko ste se odlučili o dolasku ili nedolasku vaše djece u školu, tu odluku neće biti moguće promijeniti tijekom 2 tjedna, do donošenja novih mjera Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

Djeca koja ostaju kod kuće će imati nastavu koja se odvija virtualno. U slučaju da ne bude djece koja će pohađati nastavu u školi, nastava će se i dalje odvijati virtualno za sve.

Za učenike koji dolaze u školu na nastavu, roditelji će morati predati učiteljicama i učitelju potpisanu izjavu.

O svim drugim mjerama i detaljima organizacije nastave, potpisivanju izjave te dolasku i odlasku iz škole bit ćete obaviješteni od 4. do 8. svibnja 2020.

Čuvajte se!

Tihana Pažin, v.d. ravnateljica OŠ "Vladimir Nazor" Ploče

 
Oglasna ploča

 

 

 

 

       KALENDAR


 PREDMETNA NASTAVA

 RAZREDNA NASTAVA

Godišnji plan i program

 

 

OŠ"Vladimir Nazor" Ploče GPP rada

 

Školski kurikulum

 

OŠ "Vladimir Nazor" Ploče

 

Statut Škole

Kućni red škole

Anketa
S obzirom da radimo u posebnim uvjetima, ocijenite rad i napore škole u organizaciji rada i nastave!


Edukacija


 

  

 

UstanoveBrojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2010.

Ukupno: 592716
Ovaj mjesec: 381
Ovaj tjedan: 700
Danas: 2
CMS za škole logo
Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče / Tina Ujevića 3, HR-20340 Ploče / os-vnazor-ploce.skole.hr / ured@os-vnazor-ploce.skole.hr
preskoči na navigaciju