preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

KALENDAR 2021./2022.

RASPORED SATI

e-aplikacije
Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Digitalno učenje

Ustanove

Informacije
Tražilica


Arhiva vijesti

Comenius project

 

 

 

 


School participants in the project:

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče CROATIA
Základní škola T. G. Masaryka Krmelín, - CZECH REPUBLIC
Szkoła Podstawowa nr 9 im. Jana Brzechwy POLAND
Základná škola akad. Jura Hronca Rožňava - SLOVAKIA
Mimar Sinan 0lkokulu – TURKEY

 

Project coordinators:

Darka Sutic (CR), Pavla Lejskova (CZ), Marta Syzdół (PL), Jana Nováková (SL), Hatidze  (TR), 
 

Offical page:

eteam.blog.hr

 

Zadnji  susret projekta „ Zabavne aktivnosti za podizanje entuzijazma u školi“ 

Prvi  lipnja, ponedjeljak, bio je za našu školu dan nastavka svečarskog raspoloženja kojim smo, povodom Dana škole završili protekli tjedan.

Zadnji  susret projekta „ Zabavne aktivnosti za podizanje entuzijazma u školi“ u sklopu Comenius Programa multilateralnih školskih partnerstava,  zahvaljujući želji učitelja iz partnerskih škola, održava se ponovo u pločanskoj  školi. Uzbuđeni i radosni dočekali su ih učenici, kolege i kolegice koji su posjetili njihove škole ali i drugi koji su mogli odvojiti  trenutak iz užurbane lipanjske satnice.

Healthy eating guide for primary school children

Radio Ploče - Knjižnica kulture - Comenius Projekt - razgovor sa sudionicima projekta 

opširnije

Peti Comenius posjet - Rožnava

 Svoj peti projektni susret u mjestu Rožnava, u Slovačkoj, učitelji i učenici OŠ”Vladimir  Nazor”  Ploče sudionici Comenius projekta školskih partnerstava, imali su od 25.4.-  1.5.  U Slovačku su putovali:  učenici Marela Šarić i Maroje Ćavar (5.c) ravnateljica škole, Meri Glavinić, tajnica Željka Marević, učiteljica Duška Ivičević, voditeljica dramsko lutkarske skupine,  Anja Grgić, učitelj edukator-rehabilitator i IT suradnica u projektu i Božana Marković – nastavnica matematike i informatike te IT suradnica u projektu. Puni entuzijazma, krenuli smo u ranim poslijepodnevnim satima 25.4. našim COMENIBUSOM. Više informacija pročitajte u prilogu.

opširnije

Comenius team odlazi u Slovačku!

Završene su pripreme za polazak na peti projektni sastanak  u Rožnavi u Slovačkoj. Tema sastanka ovog puta su Drama i Inkluzija.

Dramska grupa „Maslačak“, učiteljica Duške Ivičević i Gordane Vuletić, sa  suradnicom Anjom Grgić, sa učenicima Mladenom Jovićem, Vitom Rešitijem,   Mihaelom Grebenarom i Matejem Ilićem pripremila je glazbeno scensko uprizorenje poznate dječje pjesmice „Avanture malog Juju“. Video snimljen na ušću rijeke Neretve, prikazat ćemo na zajedničkoj priredbi i pokloniti svim partnerima.     

opširnije

Comenius posjet partnerskoj školi “Tomaša G. Masaryka” u Krmelinu (16.-20.03.2015.)

Učitelji i učenici OŠ”Vladimir Nazor” Ploče sudionici Comenius projekta školskih partnerstava, sredinom ožujka (16.-20.03.) proveli su svoj četvrti projektni susret u mjestu Krmelin, u Češkoj! U okviru projekta financiranog od strane EU i Nacionalne agencije za mobilnosti, 12 učitelja i 12 učenica  posjetili su gradove i regije partnerskih škola Turske i Poljske a sada i Češke.

:opširnije:

 

Posjet udruzi Radost (9. 3. 2015.)

Treći tjedan ožujka 2015, djelatnici i učenici OŠ „Vladimir Nazor“ sudionici Comenius  multilateralnih  partnerstava  škola, provest će  u ZŠ T.G. Masaryka u Krmelinu kraj Ostrave, u Češkoj. Nakon posjeta Turskoj i Poljskoj, ovo je  4. zajednički projektni tjedan  (Prvi je susret održan u Pločama, u studenom 2013.)

Jedna od tema ovog susreta  je recikliranje. Predstavnici Turske, Poljske, Slovačke, Češke i naše škole, predstavit će jedni drugima svoje ekološke aktivnosti.

:opširnije:

 

3. Comenius susret u Poljskoj predstavljen u Narodnoj knjižnici (17. 11. 2014.)

Prošli četvrtak u Narodnoj knjižnici u Pločama javnosti je predstavljen 3. Comenius susret koji se održao u listopadu u poljskom gradu Katowice.

:opširnije:

 

Treći susret partnerskih škola u Katowicama (13.-17.10.2014.)

Entuzijastične aktivnosti za entuzijazam u školi se nastavljaju!  S nestrpljenjem smo dočekali 3. susret učitelja i učenika iz pet zemalja uključenih u Comenius projekt.  U Katowicama, gradu na jugu Poljske, doživjeli smo zanimljivih pet dana druženja, radnih sastanaka i prezentacija pripremljenih radova.

:opširnije:

 

 

European day of languages 

Poruke učenika za novu školsku godinu i povodom obilježavanja Europskog dana jezika.

(Video poruka na engleskom, hrvatskom, poljskom, češkom, slovačkom i turskom jeziku)

:opširnije:

 

ET Comenius u Turskoj

U sklopu projekta Comenius, čiji je moto „Entuzijastične aktivnosti za entuzijazam u školi“, u razdoblju od 22. do 28. ožujka, održan je drugi sastanak Comenius timova iz 5 zemalja partnera u gradu Korfezu u Turskoj. :opširnije:

 

Oglasna ploča

Anketa
U novoj školskoj godini ću se truditi ...

GPP Škole


Školski kurikulum


Statut Škole


Kućni red škole


Korisni linkoviSigurnost

U slučaju potresa

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2010.

Ukupno: 672049
Ovaj mjesec: 4591
Ovaj tjedan: 566
Danas: 6
preskoči na navigaciju