preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST O TESTIRANJU PREDŠKOLACA

Autor: Administrator , 27. 5. 2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da je sukladno mišljenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (KLASA: 501-05/20-15-2, URBROJ: 381-15-150-20-147 od 18. svibnja 2020. godine), zbog aktualno povoljne epidemiološke situacije, moguće nastaviti aktivnosti vezano uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta i u školskim ustanovama, s tim da su se škole dužne pridržavati odgovarajućih mjera iz Uputa HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu, s naglaskom na sljedeće mjere:

Kliknite "više" za termine, mjere i detaljne upute

  • održavati fizičku udaljenost (najmanje 1,5 m)
  • pojačati higijenu ruku (dezinfekcija ruku kod ulaska i izlaska u ustanovu) te, ako je moguće, koristiti vlastitu kemijsku olovku kod pisanja testa,
  • odgoditi dolazak (djece i roditelja) s povišenom tjelesnom temperaturom i/ili respiratornim smetnjama te osoba sa sumnjom na zarazu COVID-19,
  • redovito prozračivati prostorije
  • roditelji/skrbnici dovode i odvode djecu u Školu no ne ulaze u ustanovu osim u krajnjoj nuždi, već dolaze do glavnog školskog ulaza, pri čemu zadržavaju distancu od najmanje 1,5 metra u odnosno na druge roditelje/skrbnike i djecu.
  • djecu će u točno određeno vrijeme preuzeti članovi Stručne službe na glavnom ulazu Škole i po završetku testiranja dopratiti do  istog mjesta kako bi ih predali roditeljima

Testiranja djece će se obavljati (točno vrijeme bit će navedeno u pozivu koji će roditelji dobiti poštom)

  • 8.lipnja u 8.30 i 10.30
  • 9.lipnja u 8.30 i 10.30
  • 10.lipnja u 8.30 i 10.30

u prostorijama osnovne škole „Vladimir Nazor“ Ploče. Testiranje se obavlja u svrhu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta prije upisa u prvi razred OŠ.

Ukoliko dijete ili roditelj ima povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne smetnje ili sumnju na zarazu Covid – 19 virusom, dolazak treba odgoditi.

Upis djeteta u Školu obavit će se istoga dana. Za upis je potrebno donijeti rodni list za dijete (nije bitan datum izdavanja, može i preslika).

Za sve nejasnoće te eventualnu odgodu dolaska djeteta na testiranje, roditelji se mogu javiti tajništvu Škole na tel. 679 703 ili pedagogu na tel.676 047.

 
Oglasna ploča

 

 

 

 

       KALENDAR


 PREDMETNA NASTAVA

 RAZREDNA NASTAVA

Godišnji plan i program

 

 

OŠ"Vladimir Nazor" Ploče GPP rada

 

Školski kurikulum

 

OŠ "Vladimir Nazor" Ploče

 

Statut Škole

Kućni red škole

Anketa
S obzirom da radimo u posebnim uvjetima, ocijenite rad i napore škole u organizaciji rada i nastave!


Edukacija


 

  

 

UstanoveBrojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2010.

Ukupno: 592716
Ovaj mjesec: 381
Ovaj tjedan: 700
Danas: 2
CMS za škole logo
Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče / Tina Ujevića 3, HR-20340 Ploče / os-vnazor-ploce.skole.hr / ured@os-vnazor-ploce.skole.hr
preskoči na navigaciju