preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče

 > Naslovnica
Vijesti

Pametno gospodarenje otpadom (ERASMUS + 2020./2022.)

Autor: Administrator , 26. 10. 2020.

Smart Waste Management for Smarter Cluster Schools

U listopadu smo počeli provoditi aktivnosti ERASMUS + projekta Smart Waste Management for Smarter Cluster Schools. U Projektu smo prepoznali priliku da se kao Škola aktiviramo i pridonesemo aktualnoj temi reorganizacije gospodarenja otpadom na lokalnoj razini. Svoja iskustva podijelit ćemo sa stranim  partnerima. Gospodarenje otpadom pitanje je koje pogađa sve nas. Svi proizvodimo otpad: u prosjeku svaki od 500 milijuna ljudi koji žive u Europskoj uniji baci oko pola tone kućnog smeća svake godine.

Nakon uspješno vrednovane projektne prijave potpisali smo Sporazum o dodjeli bespovratnih sredstava (28. 169,00 EUR) s Agencijom za mobilnosti i programe Europske unije. Projekt traje 23 mjeseca (1.10. 2020.-31.8.2022.), ključna aktivnost su školska partnerstva. Naši strani partneri su škole iz Rumunjske, Litve, Turske i Grčke. Suradnja će se odvijati pomoću alata eTwinning, ali i putem drugih dostupnih platformi. S obzirom  na trenutnu situaciju s pandemijom COVID – 19 planirane mobilnosti učenika i učitelja su odgođene.

Razrađujući svoje aktivnosti, nastojali smo uspostaviti suradnju sa što većim brojem lokalnih organizacija, ustanova, društava i udruga.

Želja nam je da rezultati rada na Projektu budu vrijednosti koje će naše učenike oblikovati kao aktivne građane koji pridonose napretku gospodarenja otpadom u lokalnoj zajednici.

Sve projektne aktivnosti možete pratiti na posebnoj poveznici: Smart Waste Management for Smarter Cluster Schools  ili u istoimenoj  javnoj grupi Facebook stranice.

 
Oglasna ploča

 

 

 

 

       KALENDAR


 PREDMETNA NASTAVA

 RAZREDNA NASTAVA

Godišnji plan i program

 

 

OŠ"Vladimir Nazor" Ploče GPP rada

 

Školski kurikulum

 

OŠ "Vladimir Nazor" Ploče

 

Statut Škole

Kućni red škole

Anketa
S obzirom da radimo u posebnim uvjetima, ocijenite rad i napore škole u organizaciji rada i nastave!


Edukacija


 

  

 

UstanoveBrojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2010.

Ukupno: 593045
Ovaj mjesec: 710
Ovaj tjedan: 1029
Danas: 331
CMS za škole logo
Osnovna škola "Vladimir Nazor" Ploče / Tina Ujevića 3, HR-20340 Ploče / os-vnazor-ploce.skole.hr / ured@os-vnazor-ploce.skole.hr
preskoči na navigaciju